Разлика помеѓу преработките на „Источни Словени“

читаш ли ти воопшто промени?!?
с
(читаш ли ти воопшто промени?!?)
{{Инфокутија народ
|group = Источни Словени</br><small>Усходнія славяне ([[белоруски јазик|бeблр.]]) <br> Восточные славяне ([[руски јазик|ру.]]) <br>Східні слов'яни ([[украински јазик|ук.]])</small>
|image = [[File:Slavic europe.svg|200px|link=]]
|caption = Источните Словени (зелено) на картата на Европа.