Filip M Bot

Членува од 9 март 2006
Додадени 337 бајти ,  пред 16 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
 
За сега уште ја учам алатката, ама ако некој има идеи што се може и треба да додадеме, менуваме, унифицираме... слободно предлагајте.
 
Поздрав, --Filip M Bot 23:13, 14 Март 2006 (UTC)
 
Ботот е одобрен на 22 Март.
 
- 24 Март, пуштив глобална промена на бланко пред запирка. На пример „Овој , текст“ ќе биде променет во „Овој, текст“.--[[Корисник:Filip M Bot|Filip M Bot]] 13:10, 24 Март 2006 (UTC)
2.779

уредувања