Силјан Аврамовски: Разлика помеѓу преработките

Бришење на "Siljan_Avramovski.png", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:Hedwig in Washington|H
[проверена преработка][проверена преработка]
(Бришење на "Siljan_Avramovski.png", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:Hedwig in Washington|H)
|name = Силјан Аврамовски
|honorific-suffix =
|image =Siljan Avramovski.png
|imagesize = 200px
|office = [[Министер за внатрешни работи на Република Македонија|Министер за внатрешни работи ]]