Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Гоце Делчев““

→‎Факултети: Ја променаа линкот за факултетот за образовни науки, који го променаа име.
с
(→‎Факултети: Ја променаа линкот за факултетот за образовни науки, који го променаа име.)
Единици во состав на Универзитетот се<ref>[http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/fakulteti Матична страница страница на Универзитетот „Гоце Делчев“ - „Факултети“]</ref>:
 
# [[ПедагошкиФакултет факултетза образовни науки - Штип|Факултет за образовни науки]] – декан проф. д-р [[Никола Смилков]]
# [[Факултет за природни и технички науки - Штип|Факултет за природни и технички науки]] – декан проф. [[Зоран Панов]]
# [[Земјоделски факултет - Штип|Земјоделски факултет]] – декан проф. д-р [[Илија Каров]]
Анонимен корисник