Отвори го главното мени

Промени

с
нема опис на уредувањето
{{Infobox Country
|native_name=<small>United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland</small>
|conventional_long_name=Обединето Кралство на Велика Британија и Северна Ирска
|common_name=Обединето Кралство