Разлика помеѓу преработките на „Алберто Контадор“

нема опис на уредувањето
(поправка на правопис)
| proyears = 2003–2006<br />2007<br />2008–2010<br />2011–2012<br>2012–
| proteams = {{ct|ONC|2003}}<br />{{ct|DSC|2007}}<br />{{ct|AST|2008}}<br />{{ct|SAX|2011}}<ref name="Contador contract">{{cite news|url=http://www.cyclingnews.com/news/riis-continues-to-support-contador-despite-ban |title=Рис продолжува да го поддржува Контадор и покрај суспензијата |work=Cycling News|publisher=Future Publishing Limited|date=7 февруари 2012|accessdate=7 февруари 2012}}</ref><br>{{ct|SAX|2012b}}<ref>{{cite news |url=http://www.velonation.com/News/ID/12572/Contador-eligible-to-race-as-suspension-comes-to-an-end.aspx |title=Контадор ќе може да се трка откако суспензијата ќе заврши |work=VeloNation|publisher=VeloNation LLC |first=Шејн|last=Стоукс|date=5 август 2012|accessdate=6 август 2012}}</ref>
| majorwins = '''[[ГрандГolema Турtrka (велосипедизам)|ГрандГолема Туртрка]]'''
:'''[[Тур де Франс]]'''
:[[Генерален пласман на Тур де Франс|Генерален пласман]] ([[Тур де Франс 2007|2007]], [[Тур де Франс 2009|2009]])