Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола“

dodadeni linkovi kon stranite na FBN i FBS
(dodadeni linkovi kon stranite na FBN i FBS)
* Факултет за администрација и менаџмент на информациски системи
* Висока медицинска школа
* [[Факултет за безбедност - Скопје|Факултет за безбедност]]
* Правен факултет
* Технолошко-технички факултет
5

уредувања