Разлика помеѓу преработките на „Општина Кратово“

Одземени 645 бајти ,  пред 4 години
Одбиени последните 2 промени (од 79.126.132.111) и ја поврати преработката 3469743 на Bjankuloski06
(Одбиени последните 2 промени (од 79.126.132.111) и ја поврати преработката 3469743 на Bjankuloski06)
Администрацијата на Локалната самоуправа на општина Кратово е организиран во три одделенија и инспекторат:
* Одделение за правни, општи работи и јавни дејности
* Одделение за финансиски прашања
* Одделение за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина и ЛЕР
** Комунален инспектор
** Градежен инспектор
** Територијална противпожарна единица
{{Инфокутија Општини во Македонија|
| име=Кратово
| градоначалник=Мите Андоновски
| членови=15
| адреса=Градски Плоштад Маршал Тито ббб.б. 1360 Кратово
| телефон=031 481-119, 031 481-202
| факс=031 481-335, 031 481-202667
| епошта=
| веб=www.opstinakratovo.gov.mk