Разлика помеѓу преработките на „Општина Кратово“

Додадени 653 бајти ,  пред 4 години
Администрацијата на Локалната самоуправа на општина Кратово е организиран во три одделенија и инспекторат:
* Одделение за правни, општи работи и јавни дејности
* Одделение за финансиски прашања
* Одделение за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина и ЛЕР
** Комунален инспектор
** Градежен инспектор
** Територијална противпожарна единица
{{Инфокутија Општини во Македонија|
| име=Кратово
Анонимен корисник