Разлика помеѓу преработките на „Серта“

Додадени 444 бајти ,  пред 5 години
<center>
<gallery>
File:Серта-Конечка Планина 02.JPG|Поглед на источните падини на Серта над с.[[Лубница]]
File:Серта-Конечка Планина 03.JPG|Поглед на источните падини на Серта над с.[[Лубница]]
File:Серта-Конечка Планина 01.JPG|Поглед на источните падини на Серта над с.[[Лубница]]
Податотека:ЕкспедицијаЛакавичко 46.jpg|Поглед на протегањето на Конечка Планина (Серта) од селото [[Габревци]]
Податотека:Долни Липовиќ 01.JPG|Поглед на источната падина на Конечка Планина - Серта од селото [[Долни Липовиќ]]