Разлика помеѓу преработките на „Стефан Урош II Милутин“

с
== Наводи ==
{{наводи|2}}
 
{{s-start}}
{{S-hou|[[Династија Немањиќ]]||1253|29 октомври|1321}}
{{s-reg}}
{{Succession box
|before=[[Стефан Драгутин]]
|title=[[Список на српски владетели|Крал на Србија]]
|years=1282–1321
|after=[[Стефан Дечански|Стефан Урош III Дечански]]
}}
{{s-end}}
 
{{Династија Немањиќ}}