Разлика помеѓу преработките на „Орбитален квантен број“

Создадена страница со: ===Орбитален квантен број=== Орбиталниот квантен број е број за атомска орбитала шт...
(Создадена страница со: ===Орбитален квантен број=== Орбиталниот квантен број е број за атомска орбитала шт...)
(нема разлика)
26

уредувања