Разлика помеѓу преработките на „Славеносрпски јазик“

нема опис на уредувањето
[[Category:Словенски јазици]]
[[Категорија:Мртви јазици во Европа]]
[[Категорија:Мртви јазици на Словените]]
[[Категорија:Мртви јазици на Балканот]]
 
[[de:Slawenoserbisch]]
[[hr:Slavenosrpski jezik]]