Разлика помеѓу преработките на „Жан Батист Перен“

Одземени 159 бајти ,  пред 4 години
[[Категорија:Француски физичари]]
[[Категорија:Физичари од 20 век]]
[[Категорија:Француски социјалисти]]
[[Category:French socialists]]
[[Категорија:Заповедници на Легијата на честа]]
[[Category:Commandeurs of the Légion d'honneur]]
[[Категорија:Добитници на Нобеловата награда за физика]]
[[Category:Nobel laureates in Physics]]
[[Категорија:Француски нобеловци]]
[[Category:French Nobel laureates]]
[[Категорија:Апсолвенти на Парискиот универзитет]]
[[Category:University of Paris alumni]]
[[Категорија:Членови на Француската академија на науките]]
[[Category:Members of the French Academy of Sciences]]
[[Категорија:Теоретски физичари]]
[[Category:Corresponding Members of the Russian Academy of Sciences (1917–25)]]
[[Category:Corresponding Members of the USSR Academy of Sciences]]
[[Category:Honorary Members of the USSR Academy of Sciences]]
[[Category:People associated with the Royal Society]]
[[Category:1870 births]]
[[Category:1942 deaths]]
[[Category:Theoretical physicists]]
[[Category:French physical chemists]]
[[Category:French National Centre for Scientific Research]]
[[Category:Pupils of Darius Milhaud]]