Разлика помеѓу преработките на „Суперспроводливост“

с
с (отстранета Категорија:Кваркна материја користејќи го HotCat)
[[Category:Егзотична материја]]
[[Category:Нерешени проблеми во физиката]]
[[Category:МагнетнаМагнетно левитацијалебдење]]
[[Category:Суперспроводливост]]
[[Category:Концепти во физиката]]