Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:ЕУ надлежности“

с
нема опис на уредувањето
с
с
 
| културата
| туризмот
| образованието, младите, спортот и стучнотостручното оспособување
| цивилната заштита (спречување катастрофи)
| административната соработка