Разлика помеѓу преработките на „Воден (општина)“

с
нема опис на уредувањето
с (fixing dead links)
с
:* Општински оддел Луковец (592 жители)
::* село [[Луковец]] (Σωτήρα, Сотира) (226 жители)
::* село [[ВолкојановоВолкојанево]] или В’лкојаново (Λύκοι, Лики) (64 жители)
::* село [[Почеп]] (Μαργαρίτα, Маргарита) (209 жители)
::* село [[Самар (Воденско)|Самар]] (Σαμάρι, Самари) (91 жители)