Отвори го главното мени

Промени

 
== Надворешни врски ==
* [http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=9FA05EAFC3449B40B3EE8E3C56909A10 Дали Хајдегер му се предал на злото?] - расправа за Хајдегеровите ставови ([[Утрински весник]], преземено од International Heral Tribune) {{mk}}