Разлика помеѓу преработките на „Зимзелено растение“

(Одбиени последните 9 промени (од 79.125.203.145) и ја поврати преработката 3415303 на ГП)
*[[Елка]]
*[[Цуга]]
*[[борБор (дрво)|бор]]
*[[Смрча]]
*[[Смрека]]
*[[Листопадно растение]]
*[[Полулистопадни растенија]]