Разлика помеѓу преработките на „Отомански Тунис“

с
{{Земји под османлиска власт}}
[[Категорија:Отомански Тунис| ]]
[[Категорија:ЕјалетиПашалаци на ОтоманскатаОсманлиското ИмперијаЦарство во Африка|Тунис]]
[[Категорија:Поранешни држави во Африка]]
{{Вилаети на Отоманската империја}}