Промени

Главна страница

Одземени 4 бајти, пред 2 години
с
нема опис на уредувањето
|-
|<div align="center" class="noprint"><div style="border-top:1px solid #ccc; padding:.2em 0">'''[[Википедија:Избрана слика/{{CURRENTYEAR}}/{{CURRENTMONTHNAME}}|други избрани слики]]'''</div>
|<div align="center" class="noprint"><div style="border-top:1px solid #ccc; padding:.2em 0">'''[[Википедија:Избрана медија/{{CURRENTYEAR}}/{{CURRENTMONTHNAME}}|други избрани содржиниснимки]]'''
|}