Разлика помеѓу преработките на „КБ Прво пензиско друштво“

с
 
===Менаџерска структура===
Генерален директор на КБ Прво пензиско друштво е Јанко Тренкоски.<ref>„КБ „Прво пензиско друштво“ со награда за најдобар пензиски фонд“, ''Економија и бизнис'', год. 18, бр. 210/211, декември 2015/јануари 2016, стр. 10.</ref>
 
===Цели на КБ Прво пензиско друштво===