Разлика помеѓу преработките на „Ѕвездена нуклеосинтеза“

с
отстранета Категорија:Nucleosynthesis; додадена Категорија:Нуклеосинтеза користејќи го HotCat
(Создадена страница со: “Ѕвездена нуклеосинтеза” е процес во кој природните количества на хемиски елемен...)
 
с (отстранета Категорија:Nucleosynthesis; додадена Категорија:Нуклеосинтеза користејќи го HotCat)
{{Nuclear processes}}
 
[[Category:NucleosynthesisНуклеосинтеза]]
[[Category:Stellar astronomy|Nucleosynthesis, Stellar]]
[[Category:Stellar physics]]