Андријана Јаневска: Разлика помеѓу преработките

→‎Албуми: ново цеде
(→‎Биографија: ново цеде, нова професија)
(→‎Албуми: ново цеде)
* Кога си среќен (детски песни) - 2011
* Патување на полноќ (МИТАН етно) - 2013
* Запивалки (детски приспивни песни и приказни) - 2015
 
== Синглови ==
Анонимен корисник