Википедија:Барања за администраторски статус/Brainmachine: Разлика помеѓу преработките

с
→‎За: опа
с (→‎За: опа)
#{{за}} Корисникот е без сомнение заслужен за да биде администратор, докажано со своите ставови, способности и активности. --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]][[Разговор со корисник:Bjankuloski06|<sup>''разговор''</sup>]] 05:29, 26 јули 2008 (UTC)
#{{за}} Не би сакал да испаднам смешен, но јас и пред оваа номинација сметав дека дечково е сисоп, дури сега заклучив дека не е ;) Во разговор со мене ми остави силен впечаток со неговата исцрпна помош во делот поставување на слики во статии што мене лично многу ме нервира. Но би му забележал на една работа, односно би го запрашал кој е неговиот мајчин јазик кога во разговорот со мене вели: ''"Јас само се обидувам да ви го спасам мајчиниот јазик на Википедија"''. Е да уште ова, би го запрашал '''номинаторт'''. Дали до сега некој член добил администраторски статус за толку краток период активност на википедија (за четири месеци), и тоа мислам глобално не само на нашата вики? Нели и ова кажува нешто;) Но сепак ваквите членови, со толку големи придонеси прават да овој проект се земе посериозно, продолжи така Зоране ја имаш нашата подршка. [[Корисник:EfkoMKD|EfkoMKD]] 07:54, 26 јули 2008 (UTC)
#::{{коментар}} Во минатото на Википедија, имало случаи на добивање администраторски статус многу брзо, но тоа е само во почетоците. Откако се наредиле работите, критериумите пораснале, но нашиот Brainmachine ги достигна за ова кратко време! --[[User:INkubusse|iNkubusse]]<sup>[[User talk:INkubusse|<i> A?</i>]]</sup> 13:33, 26 јули 2008 (UTC)
#:::{{коментар}} „''...би го запрашал кој е неговиот мајчин јазик..?''“ Доколку прашуваш за мојот мајчин јазик, тоа е [[македонски јазик|македонскиот]]. Тоа го имам истакнато на [[Корисник:Brainmachine|мојата корисничка страница]] во воведниот текст и подолу со [[Шаблон:Корисник mk|вавилон-корисничка кутија]]. Во конкретниот разговор кога ја употребив таа реченица, го цитирав [[User:INkubusse|iNkubusse]]. Тој исто така мислеше на јазикот на овој проект, а тоа е македонскиот. [[Корисник:Brainmachine|Brainmachine]]<sup>[[Разговор со корисник:Brainmachine|wtf?]]</sup> 14:17, 26 јули 2008 (UTC)
#{{за}} За! Затоа што е еден од најспособните и најангажираните уредувачи на Википедија. Без досега конфликтни ситуации и уредувачки војни. Р.Ѕ. Можеби ќе влезеш во гинисовата книга на рекорди како корисник кој за најкратко време станал администратор :-D <span style="border:1px solid black;padding:2px;">[[Корисник:Raso mk#top|<font style = "color:white;background:navy;">'''Рашо'''</font>]]|[[User_talk:Raso mk|<font style="color:yellow;background:blue;">'''Let's Talk'''</font>]]</span>08:24, 26 јули 2008 (UTC)
#{{за}} За! Секогаш се грижи за Википедија и неуморно пишува нови статии, ги уредува статиите и се грижи за нелиценцираните слики, на мене ми има помогнато многу и никогаш не ме одбил на прашањата кои што сум ги поставил, туку убаво ќе ми одговори, а некогаш и ми помага во статиите кои што пишувам. Ова го кажувам од лично искуство. Тој се однесува со мене како што погоре наведив, додека со другите не знам како но убеден сум дека постапува исто --[[Корисник:Stefan40-3e3e|Stefan40-3e3e]][[Разговор со Корисник:Stefan40-3e3e|WTF here!!]] 09:43, 26 јули 2008 (UTC)