Разлика помеѓу преработките на „Влада на Македонија од 2008“

Нова страница: На Парламентарните избори оддржани на 1 јуни 2008, коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ о...
(Нова страница: На Парламентарните избори оддржани на 1 јуни 2008, коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ о...)
(нема разлика)
1.717

уредувања