Википедија:Барања за администраторски статус/Brainmachine: Разлика помеѓу преработките

#{{за}} За! Затоа што е еден од најспособните и најангажираните уредувачи на Википедија. Без досега конфликтни ситуации и уредувачки војни. Р.Ѕ. Можеби ќе влезеш во гинисовата книга на рекорди како корисник кој за најкратко време станал администратор :-D <span style="border:1px solid black;padding:2px;">[[Корисник:Raso mk#top|<font style = "color:white;background:navy;">'''Рашо'''</font>]]|[[User_talk:Raso mk|<font style="color:yellow;background:blue;">'''Let's Talk'''</font>]]</span>08:24, 26 јули 2008 (UTC)
#{{за}} За! Секогаш се грижи за Википедија и неуморно пишува нови статии, ги уредува статиите и се грижи за нелиценцираните слики, на мене ми има помогнато многу и никогаш не ме одбил на прашањата кои што сум ги поставил, туку убаво ќе ми одговори, а некогаш и ми помага во статиите кои што пишувам. Ова го кажувам од лично искуство. Тој се однесува со мене како што погоре наведив, додека со другите не знам како но убеден сум дека постапува исто --[[Корисник:Stefan40-3e3e|Stefan40-3e3e]][[Разговор со Корисник:Stefan40-3e3e|WTF here!!]] 09:43, 26 јули 2008 (UTC)
#{{за}}Не ни треба да има гласање тој заслужува и повеќе. Супер што бројот на администратори се зголемува и супер што овој корисник има преголемо знаење!!!!!! Напред Брејнмашин само така да продолжиш. Иако не сум долго на википедија само еден мал поглед на едно нешто што тој изработил веднаш сфаќаш дека тој заслужува да биде администратор!!!--[[СпецијалниКорисник:Contributions/77.29.10.47SmartM&amp;M|77.29.10.47Макс]]<sup>([[Разговор со корисник:SmartM&amp;M|разговор]])</sup> 15:0405, 26 јули 2008 (UTC)
 
=====Против=====