AndrejSpSk

Членува од 16 март 2013
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
{{Babel|mk| {{!}} en-4|sr-4|hr-4|sl-1|bg-1|fr-1}}{{ККПочеток}}
 
{{ККПочеток}}
{{Корисник Македонија}}
{{Корисник Машко}}
88

уредувања