Разлика помеѓу преработките на „Ефект на стаклена градина“

==Видете исто така==
 
{{Ризница-ред|Ефект на стаклена градина}} - Поглавје посветено на ефектот на стаклена градина во „''Енциклопедијата на светската климатологија''“ на македонски јазик (8 страници)
 
== Наводи ==