Filip M Bot

Членува од 9 март 2006
Додадени 1.138 бајти ,  пред 16 години
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
 
Нема опис на уредувањето
Здраво до сите. Jа симнав Бот алатката и мислам дека е одлична. Ќе ни овозможи не само брзо да формираме статии со унифицирана структура, туку и потоа лесно да ги одржуваме. Mислам дека е многу подобро да имаме структура во која после секој ќе може да пополнува (евентуално и да ја менува каде што е потребно), отколку да имаме празни статии, па секој да ги форматира како што ќе му текне. Слично како што е полесно да се пополни формулар, а потешко да се напише есеј на празен лист хартија.
Јаска су вашиоу бот бре!
 
За сега уште ја учам алатката, ама ако некој има идеи што се може и треба да додадеме, менуваме, унифицираме... слободно предлагајте.
 
Поздрав, --Filip M Bot 23:13, 14 Март 2006 (UTC)
2.779

уредувања