Mefo110

Членува од 26 октомври 2015
Додадени 1.547 бајти ,  пред 6 години
Создадена страница со: Во физика , '' ' Галилеевите трансформации ' '' се користат за трансформација меѓу...
(Создадена страница со: Во физика , '' ' Галилеевите трансформации ' '' се користат за трансформација меѓу...)
(нема разлика)
25

уредувања