Разлика помеѓу преработките на „Црква „Св. Софија“ (Солун)“

нема опис на уредувањето
[[Категорија:Згради и градби во Солун]]
[[Категорија:Цркви во Солун]]
[[Категорија:ВизантискаВизантиски архитектурацркви во Солун]]
[[Категорија:Христијанство во Римскиот Солун]]
[[Категорија:Цркви во Солун]]