Градината на Синедрионот гробници: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {{coord|31|47|58|N|35|13|08|E|region:IL_type:landmark_source:kolossus-hewiki|display=title}} thumb|250px|right| File:V1...
(Создадена страница со: {{coord|31|47|58|N|35|13|08|E|region:IL_type:landmark_source:kolossus-hewiki|display=title}} thumb|250px|right| File:V1...)
(нема разлика)
245

уредувања