Разлика помеѓу преработките на „Група 4 на периодниот систем“

нема опис на уредувањето
с (Bjankuloski06 ја премести страницата Елементи од група 4 на IV група на периодниот систем)
|-
| ||style="border:solid 1px black;padding:1px;"|Квадратите во колоната ограничени со цели линии содржат елементи постари од [[Земја]]та ([[Првобитен елемент|првобитни елементи]])
|style="border:dotted 1px black;padding:1px;"|Квадратите во колоната ограничени со точкести линии содржат вештачки создадени елементи ([[синтетичкивештачки елемент]]и)
|}