Разлика помеѓу преработките на „Папа Григориј XII“

с
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
[[Категорија:Италијански папи]]
[[Категорија:Римокатолички епископи од 15 век]]
[[Категорија:Латински цариградски патријарси на Константинопол]]
[[Категорија:Западна шизма]]
[[Категорија:Италијанци од 14 век]]