INkubusse

Членува од 20 февруари 2006
Одземени 533 бајти ,  пред 12 години
се вратив од одмор
(на одмор сум)
(се вратив од одмор)
<div class="usermessage" style="text-align:center; background:red; text-decoration: blink;">[[Разговор со корисник:Bjankuloski06#Image uploads, still]]</div>
<div style="text-align:center; color:red;">↑ '''Сѐ уште не го сфаќате сериозно?''' ↑</div>
-->{{DISPLAYTITLE:{{#if:{{NAMESPACE}}|{{NAMESPACE}}:|}}{{lcfirst:{{PAGENAME}}}}}}
-->
{{DISPLAYTITLE:{{#if:{{NAMESPACE}}|{{NAMESPACE}}:|}}{{lcfirst:{{PAGENAME}}}}}}
{{Корисник:INkubusse/Навигација}}
{{администратор|tan}}
{{Корисничка страница|logo=yes}}
{| class="messagebox standard-talk"
|[[Слика:Web-browser.svg|75п]]
| '''[[Корисник:INkubusse|iNkubusse]]''' е на одмор во вистинскиот живот, од [[1 јули]] [[2008]] до [[16 јули]] [[2008]] и веројатно нема да може брзо да одговара на прашања. Сепак, може од време на време да се појави од некој извор на интернет. Патем, на одмор е во [[Охрид]]... МОР! :D
|}
<!--
<div class="usermessage" style="text-align:left">Важно 1: [[Корисник:INkubusse/Администрација]]
Важно 3: [[:en:Wikipedia:Ownership of articles]] <small>(за сите што имаат дел „Мои статии“ на корисничката страница)</small>
</div>
--><h2 style="padding:3px; background:#ccff99; text-align:center; font-size:90%; margin-bottom:5px;margin-top:0;"><font size=2pt>'''<span style="text-decoration: blink;"><</span>iNkubusse<span style="text-decoration: blink;">></span>'''</font><br>мојата корисничка страница</h2>
-->
<h2 style="padding:3px; background:#ccff99; text-align:center; font-size:90%; margin-bottom:5px;margin-top:0;"><font size=2pt>'''<span style="text-decoration: blink;"><</span>iNkubusse<span style="text-decoration: blink;">></span>'''</font><br>мојата корисничка страница</h2>
{| class="plainlinks" align="center"
|- valign="bottom"