Отвори го главното мени

Промени

Додадени 12 бајти ,  пред 4 години
* [[Доплеров ефект]]
* [[Групна брзина]]
* [[HarmonicХармониски]]
* [[Инерцијален бран]]
* [[Фазна брзина]]
* [[РезонансаРезонанца]]
* [[Чудовишен бран]]
* [[Стоен бран]]