Васил Тоциновски: Разлика помеѓу преработките

додадена фотографија
(Промена од мали на големи букви и интерпукциски знаци .)
(додадена фотографија)
{{Инфокутија за личност
| име = Васил Тоциновски
| портрет =[[File:Васил Тоциновски.jpg|thumb|Васил Тоциновски]]
| px = 200px
| опис =