Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Memasa“

Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Memasa на Разговор со корисник:Pe-ga-sos: Автоматски преместена страницата при преименување...
(Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Memasa на Разговор со корисник:Pe-ga-sos: Автоматски преместена страницата при преименување...)
 
(нема разлика)
106

уредувања