Разлика помеѓу преработките на „Средно камено време“

embed {{Нормативна контрола}} with Wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with Wikidata information)
(embed {{Нормативна контрола}} with Wikidata information)
 
<!--ВАЖНО: Не додавај овде {{Нормативна контрола}}
{{Нормативна контрола}}
{{Нормативна контрола}}
{{Нормативна контрола}}