Работничко самоуправување: Разлика помеѓу преработките

interwiki de
Нема опис на уредувањето
(interwiki de)
 
Работничкото самоуправување било единствен пример во светската економска пракса кајшто сите економски субјекти во државата биле управувани од работниците и поради тоа било атрактивно за теориски проучувања.
 
[[de:Arbeiterselbstverwaltung]]
Анонимен корисник