Разлика помеѓу преработките на „Прва фудбалска лига на Македонија 2007/2008“

с
|-
! Екипа
! Град / Село
! Стадион
! Капацитет
| 7,000
|-
| [[ФК Вардар|Вардар]]
| [[ФК Цементарница |Цементарница 55]]
| [[Скопје]]
| [[Национална Арена „Филип II Македонски“|Градски стадион Скопје]]
| [[Стадион Цементарница]]
| 218,000104
|-
| [[ФК Македонија Ѓорче Петров|Македонија Ѓ.П.]]
| [[ФК Ренова|Ренова]]
| [[Џепчиште]]
| [[Градски стадион Тетово]]
| 12,000
|-
| [[ФК Шкендија|Шкендија]]
| [[Тетово]]
| [[Градски стадион Тетово]]
| 12,000
| 5,000
|-
| [[ФК Цементарница |Цементарница 55]]
| [[ФК Вардар|Вардар]]
| [[Скопје]]
| [[Стадион Цементарница]]
| [[Национална Арена „Филип II Македонски“|Градски стадион Скопје]]
| 182,104000
|-
| [[ФК Шкендија|Шкендија]]
| [[Тетово]]
| [[Градски стадион Тетово]]
| 12,000
|}