Промени

Главна страница

Нема измена во големината, пред 3 години
нема опис на уредувањето
|-
|<div style="padding:0.4em 1em 0.3em;" id="mf-Избрана статија за оваа седмица">
{{#ifexist: Википедија: Избрана статија/{{#time: Y|+2 hours}}/{{#time: W|+1 hours}}|{{:Википедија: Избрана статија/{{#time: Y|+1 hours}}/{{#time: W|+1 hours}}}} | {{:Википедија:Избрана статија/20122013/4019}} }}
<div align="right" class="noprint" style="border-top:1px solid #ccc; padding:.2em 0">'''[[Портал:Избрана содржина|архива]]'''&nbsp;&middot; '''[[Википедија:Кандидати за избрана статија|наредни избрани статии]]'''&nbsp;&middot; '''[[Википедија:Критериуми за избрана статија|критериуми]]'''
</div>