Промени

Главна страница

Нема измена во големината, пред 3 години
с
нема опис на уредувањето
<!------Долна лента со врски------>
<div class=plainlinks style="-moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; border-radius: 10px; text-align: center; width: 100%; margin-top: 10px; margin-bottom: 20px; background-color: #ffffff; border: 1px solid #ccc; font-size:100%">
[[{{FULLPAGENAME}}#top|најгоре]] {{·}} [{{fullurl:{{PAGENAME}}|action=purge}} превчитај ја страницава]{{·}} [http://stats.wikimedia.org/EN/TablesWikipediaMK.htm статистики]{{·}} [[Википедија:Односи со јавноста|односи со јавноста]]{{·}} [[Википедија:Огласна табла за администратори|пријавете неправилност]]{{·}} [[Википедија:Селска чешма (Други јазици)|villageVillage pump]] [[Податотека:English language.svg|22x11п|English]]
</div>