Разлика помеѓу преработките на „Организација за безбедност и соработка на Европа“

с
с
| {{DEU}} || 1973 [[25 јуни]] || 1975 [[1 август]] || 1990 [[21 ноември]]</tr>
| {{GRC}} || 1973 [[25 јуни]] || 1975 [[1 август]] || 1990 [[21 ноември]]</tr>
| {{VA-HSVAT}} || 1973 [[25 јуни]] || 1975 [[1 август]] || 1990 [[21 ноември]]</tr>
| {{HUN}} || 1973 [[25 јуни]] || 1975 [[1 август]] || 1990 [[21 ноември]]</tr>
| {{ISL}} || 1973 [[25 јуни]] || 1975 [[1 август]] || 1990 [[21 ноември]]</tr>