Разлика помеѓу преработките на „Глобално затоплување“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
потребно е активно учество на сите владини и невладини организации во земјите вклучени во проектот. На овој начин ќе бидат собрани квалитетни податоци, а резултатите од секоја задача ќе ги задоволат потребите на вклучените земји во врска со климатските промени. Понатаму, активното учество на сите членки ќе обезбеди продолжување на активностите во областа на климатските промени на локално ниво и ќе ја промовира соработката помеѓу земјите во оваа значајна меѓународна иницијатива посветена на околината.
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Глобално затоплување]]
[[Категорија:Климатски промени]]