Разлика помеѓу преработките на „Теорија за релативноста“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
{{Релативност}}
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Релативност]]