Разлика помеѓу преработките на „Ефект на стаклена градина“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
* рециклирање на најлон кесињата итн.
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Екологија]]