Отвори го главното мени

Промени

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
{{Словенски јазици}}
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Старословенски јазик| ]]
[[Категорија:Историја на македонскиот јазик]]