Разлика помеѓу преработките на „Фудбалска Федерација на Австрија“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
{{fb end}}
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Европски фудбалски федерации|Австрија]]
[[Категорија:Фудбал во Австрија|Австрија]]